Shop

GIO CIRCLE oorbellen (GIOC-E) 1 Available

85.00

Ben jij een Circel Gio?

Een mensenpersoon gevuld met empathie en aandacht voor anderen. Cirkels luisteren en communiceren goed en zijn erg gevoelig voor gevoelens. Ze houden van harmonie en vermijden onpopulaire beslissingen te nemen. Vriendelijk, verzorgend, overtuigend en genereus.

Cirkels hebben de neiging ontspannen te zijn en veel te lachen. Zijn spraakzaam maar met een zachte stem. Ze lachen volledig en houden ervan anderen op hun schouders en armen te raken.

Herken je jezelf hierin? Of degene voor wie je een cadeau zoekt? Dan is dit sieraad perfect om aan te schaffen. Sterling zilver.

P.S.: Laat jouw juwelier een inscriptie plaatsen op de achterzijde van de circel. Maak je sieraad of cadeau nog persoonlijker.

Vragen? Info? info@ifmheemstede.nl

 

 

FOTO KUNSTWERK EN DETAIL: Ronde cirkelvormig kunstwerk genaamd GLIMLACH tref je aan in de lichtstraat van OLVG locatie Oost in Amsterdam : 800 glimlachen waarmee OLVG bezoekers welkom heet.

Kunstwerk in opdracht van Raad van bestuur door kunstenaars Mirjam Bakker en Wil van Blokland ontworpen en vervaardigd van gipsmallen afgenomen van medewerkers en omgezet naar porseleinen glimlachen.